henk fso3 Medium

Geert Kotterink

Geert is op 11 jarige leeftijd begonnen met piccolo en fluit te spelen in Almelo bij een Harmonieorkest. Hij heeft veel mensen het fluitspelen bijgebracht door lesgeven. In de jaren 80 is hij begonnen met fagot spelen bij het Kamper Symfonieorkest en bij "De Bazuin", een Harmonieorkest in Zwolle. Naast fagot spelen blijfven de fluit en piccolo een belangrijke rol spelen. Hij heeft in vele orkesten gespeeld o.a. octetten, blaaskwintetten, operettes, duo met piano en thuis met zijn muzikale kinderen. Geert is medeoprichter van het Flevolands Symfonieorkest geweest. Zijn hart ligt bij het musiceren en alles wat daarmee te maken heeft.

 

  

 

 

henk fso

Henk Kotterink

Hij is begonnen met fagotspelen op zijn 15e jaar en speelt ondertussen al zo’n 40 jaren. De start van het muzikale leven was bij “De Bazuin”, een harmonieorkest in Zwolle. Na een aantal jaren bij de harmonie heeft het symfonisch werk de voorkeur gekregen. In al die jaren heeft hij in diverse samenstellingen gespeeld. Operette, blaaskwintet, blaasoctet, in kleine bezetting thuis en het symfonieorkest.

Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen. In 1999 is hij betrokken geweest bij de oprichting van het Flevolands Symfonie Orkest, waar hij verschillende bestuursfuncties heeft vervuld. Muziek maken is altijd een hobby gebleven. De uitdaging om professioneel muziek te maken, trekt hem niet aan. Momenteel is hij werkzaam als administrateur.

 

 

 

 

 

henk fso2 Medium

Privacystatement